středa 5. listopadu 2008

EPIZODA 3. - SOUBOJ TITÁNŮ

Ozzák a Lexa a jejich marketingový plán


Při třetí epizodě jsme se s pandou váleli na zemi. Spousta hlášek a vtipnejch situací.

Ták děj dílu se točil hlavně kolem Marcelky a Ozzáka. Tomáš totiž najal Marcelku jako pomocnou sílu do obchodu a také jako člověka co dokáže zkrotit Ozzáka. Ale Marcelka Ozzákovi do oka moc nepadla. Jejich rivalita nezná mezí. Marcelku nejdřív zarazí Ozzákovo učetnictví, které vedl na futrech do zadní části krámu. Dovrší to tím, že si prodejní půlt a obchod přelepí páskou a otočeni k sobě zády spolu nemluví. Tak Tomáš jejich problém vyřeší tím - "Kdo prodá více CDček bude šéfem prodeje a kdo bude šéfem prodeje bude šéfem prodeje". Tak Marcelka chopí šanci za pačesy a hned vymyslela skvělý fígl. Pro zákazníky udělala kolo štěstí. Ozzák s Lexou jsou zdrceni, ale to by nebyli tihle dva aby něco nevymysleli. Vymysleli si pivní slevu, která se hodně úspěšně uchytila. Ale to by nebyla Marcelka, aby nevykoumala další fígl. Tentokrát za řízek a dezert přemluvila Tomáše, aby se převlékl do svého kostýmu ("buznohadrů") a udělal pro fanynky autogramiádu. Ale Ozzák aby nebyl pozadu za Marcelkou tak s Lexou na autogramiádě začnou prodávat Led Zeppelin jako desky Tomiho Paciho. Skóre na konci dílu v počtu prodaných CDček bylo úplně stejné takže nikdo se nestal šéfem prodeje.

Díl možné zkouknout zde:

Kliknout

Hlášky:

Marcelka:"Pán tady čeká na ty Chinasky" Ozzák:"Nasrat!"

Tomáš:"Brácha od dneška budeš šéfem prodeje ty. Protože si to zasloužíš." Ozzák:"výborně" Marcelka:"Pane Ozzáku již buddu poslouchat jedině metal."Ozzák:"správně" Marcelka:"a po celou směnu budu mlčet a budu vám chodit pro pivo". Ozzák:"Mambo vy se mi snad zdáte...vy se mi fakt zdáte? Tak skočte pro pívo než se probudim" Marcelka:"Jo!"

Fanynka : "Jaktože Tomi nemá CD s obálkou?" Lexa:"To je bílé album madam! Naprostý unikát!"

Marcelka: "Kde máte učetnictví?" Ozzák: "Celý učetnictví mám támhle!" Marcelka:"V kumbále?" Ozzák:"Tady!" Marcelka:"Tohle???" Ozzák:"Je to jen do května , máme uzký futra" Marcelka: "Tady máte chybu v součtu!" Ozzák: "To je suk!"

1 komentář:

Marek "o.p.a.t" Opatrný řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.