úterý 21. října 2008

EPIZODA 2. - GOTT EX MACHINA

Karel Gott mit uns!



Druhá epizoda se také velmi povedla, plno hlášek a hodně srandy. Hlavně v seriálu se objevuje první host - KAREL GOTT. Zápletka dílu je velmi zajímavá. Tomi Paci je bez peněz. Prodeje nejdou a po Tomim jdou vymahači. Tomi dluží totiž jednomu podnikately 100000 Kč. Splátku měl zaplatit do týdne nebo by mu do krámu přišli zlí lidé a vše mu tam rozbili. Ale zninčehonic se tam objevila Marcelka a vymahače trošku rozhněvala. Tím Tomášu splátku musí zaplatit už zítra. Ve velké depresi jde k jezevcovi a tam mu Simona poradí jestli by nešel za Gottem s prosbou o půjčku. Tomáš se tedy vydá za Kájou, ale nedostane se ani za plot jeho luxusní vily. Tak jde za druhým kámošem ze své hudební éry a tím je kdo jiný než - STANISLAV HLOŽEK, ale ten bohužel čeká velké výdaje - MAJDALENKA a APOLENKA s VERONIKOU. Takže Pacoun de s nepořízenou domů. Ale on však netuší, že jeho bracha a dorostenci(tím myslím Ozzák a Ivuška, Saša s Lexou) našli v trezoru věci z jeho hudební dráhy. A napadlo je to prodat. Ano věci prodaly za 100000, ale né korun. Bohužel kvůli Lexovi, který to nabízel za Vietnamském fóru, se věci prodaly ani né za 100 Kč. Koupila je Marcelka, která chce udělat z obchodu paciho muzeum. Hned na to přišli vymahači, ale za pomoci Marcelky je převezli jedna, dvě.

Díl možné zkouknout zde:

Kliknout


Hlášky:
Tomáš:"Co si butete přát babi?" Zákaznice:"TÁDADÁDADÁÁ" Ozzák:"HUÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍ! No jasně Highway To Hell! Angus Young tam má úžasnej kytarovej riff" Zákaznice:"No já nevím zpívá se tam o té áleji?" Ozzák:"Ne né babi nic takyvýho tam není! Tohle je poctivej metalovej flák"
Lexa: "Ivo tvůj táta byl teplej?" Iva : "Co to má na sobě?" Ozzák : "BUZNOHADRY!"
Ozzák: "Tvý kamarády tu prodávat můžem , ale ty moje ne!" Tomáš : "To , že máš na tričku Ozzy Osbourne neznamená , že jste kamarádi!" Ozzák :"Ne?"

Žádné komentáře: